Slow Nesting – enkelt, rent, rått & naturnært

Slow Nesting er et felles prosjekt som involverer produsenter som jobber i ulike steder av verdikjeden, håndverkere, kunstnere og designere.

Begrepet «slow nesting» dukket opp nærmest av seg selv, men gjenspeiler i stor grad hvordan vi begge tenker og jobber sier Marianne Vigtel Hølland. Vi liker det enkle og naturnære. Det som er minst mulig ”tuklet” med. Som kråka samler vi på det vi finner. Inspirasjon og materialer plukker vi med oss underveis. Vi resirkulerer gammelt og fletter det sammen med håndlaget og nytt. Slik bygger vi våre interiører, – kvist for kvist, ulldott for ulldott. Personlig, upolert og naturlig.

Vårt uttrykk er rått og organisk. Mennesket er også en del av naturen, og vi tror at interiører som både gjenspeiler naturen og som påvirker naturen minst mulig negativt, vil oppleves som gode å oppholde seg i.
Slow Nesting finner du på stand C04-28, her vil det være prosessdemonstrasjoner av keramikere, tekstilkunstner samt at det vil være mulig for publikum å forsøke seg litt selv.
Messestanden er kuratert og designet  av Mona Næss (monanaess.com) og Marianne Vigtel Hølland (slowdesign.no)

Share this: