Balanse

Nordic Living har invitert duoen Frøholm/Leren til å designe inspirasjonsområdet i hall E og igjen har de jobbet i grenselandet mellom sine to fagområder, interiørarkitektur og blomsterdesign.
Billett til Nordic Living kan du kjøpe her

Frøholm/Leren består av interiørarkitekt Eili Frøholm Olsen og blomsterdesigner Marianne Leren. De samarbeider om utstillingsdesign og installasjoner. Frøholm jobber med romanalyse, komposisjon og holistisk tenkning rundt ethvert prosjekt, mens Leren arbeider praktisk og hands-on med botaniske materialer og teknikker. Kombinasjonen av denne kompetansen gir eksperimentelle og unike kreasjoner.

Begge er grundere innenfor hvert sitt fagfelt, og samarbeidet startet i 2016 da de oppdaget at de snakket samme estetiske språk og komplementerte hverandre på en god måte. Samarbeidet bærer også preg av at duoen hele tiden utfordrer hverandre, i tillegg til å utfordre tradisjonelle tanker for hva som er interiørarkitektur, og hva som er natur eller botanikk. I hvert prosjekt tøyes grensene rundt forholdet mellom interiør og naturen på måter som gir nye og spennende resultater.

På messen skal duoen under tittelen Balance skape balanse mellom interiør og natur. Området avgrenses med elementer som utfordrer sansene og visker ut forholdet mellom inne og ute. De stiller spørsmålene: Hva skal til for at planter og naturlige materialer skaper følelsen av rom og volum? Og hvordan kan levende materialer utfordre tradisjonelle vegger og bruk av tapet? Svarene får du hvis du tar turen innom Hall E.

Bildet er av Frøholm/Lerens prosjekt på den årlige blomsterfestivalen Temps de Flors utenfor Barcelona som hvert år tar imot nærmere 200 000 besøkende

Frøholm Leren holder også foredrag i Hall C torsdag 24. Januar kl. 10:30.

Share this: